Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είμαστε στο πλευρό του Χρήστου Κορτζίδη


Με αφορμή το τραγικό ατύχημα στο λούνα παρκ της Αργυρούπολης εξελίσσεται το τελευταίο 24ωρο μια ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη από ΜΜΕ και κύκλους που εξυπηρετούν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Με προφανή στόχο να βγει εκτός μάχης μια δύναμη αντίστασης στα σχέδια εκποίησης του πρώην αεροδρομίου στην περιοχή του Ελληνικού, προχωρούν στην άγρια εκμετάλλευση ενός θλιβερού περιστατικού όπως ο θάνατος ενός παιδιού μόλις 13 ετών. Την ίδια στιγμή, ενώ ήδη προχωρά η νόμιμη διαδικασία έρευνας των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο το αγοράκι, αλλά και της απόδοσης ευθυνών στους υπαίτιους, επιχειρείται να διασυρθεί η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.
Ο Δήμος Αργυρούπολης – Ελληνικού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό,

Ένας δήμαρχος που βάζει σε κίνδυνο την ζωή του με μια πολυήμερη απεργία πείνας για να κρατήσει ανοιχτές τις θάλασσες της πόλης του (και κατ' επέκταση τις ακτές γενικά) για του πολίτες, που πρωταγωνιστεί στη δημιουργία του Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού (υποδειγματική δομή αλληλεγγύης με αδιαμφισβήτητο έργο), που χρόνια τώρα μπαίνει μπροστά σε όλες τις κινητοποιήσεις για το καλό της πόλης του, της Αττικής κι όλης της χώρας, που μάχεται συμφέροντα... Ο Χρήστος Κορτζίδης. Έπρεπε να βρεθεί κάτι για να μην επανεκλεγεί η παρατάξή του και ο ίδιος, για την ανεμπόδιστη εκμετάλλευση του Ελληνικού και της παραλίας. Και καννιβαλίζουν πάνω στο θάνατο ενός παιδιού. Ενός αθώου παιδιού. Οι γνωστοί τηλεοπτικοί εισαγγελείς, που σε άλλη περίπτωση θα πέρναγαν την είδηση στα ψιλά. Σαν να μην ήταν ένα παιδί που χάθηκε και τότε.
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την αηδία μου.
Γνωρίζω τον Χρήστο Κορτζίδη σε προσωπικό επίπεδο , παράλληλα έχουμε συναντηθεί  σε συνεδριάσεις των δημοτικών σχημάτων των δήμων της παραλίας και σε συνέδρια της ΚΕΔΕ ,  υπήρξε πάντα για όλους εμάς που έχουμε την τιμή να αγωνιζόμαστε για να ξανακάνουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση λαϊκό θεσμό και χώρο άσκησης άμεσης δημοκρατίας -δηλαδή ανατροπής των άθλιων πολιτικών που έφεραν την Ελλάδα σ' αυτήν την κατάσταση- που αγωνιζόμαστε για τις πόλεις μας και τις γειτονιές μας, ένα φωτεινό παράδειγμα και μια μοναδικής ποιότητας αναφορά.

Δεν τον αφήνουμε μόνο τούτες τις ώρες. Είμαστε δίπλα του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.