Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα, την δράση και προσφορά μας στις νέες συνθήκες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 15 Ιουνίου συνεδρίασε το προεδρείο της παράταξης με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας  στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και άλλων στελεχών.
Έγινε μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών όπου σημειώθηκε ότι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, που έφερε την παράταξη μας στη δεύτερη θέση, παραμένουμε μια πολύ ισχυρή και συσπειρωμένη δύναμη μέσα στο δήμο μας, με μακρόχρονη ιστορία, προσφορά, αρχές και αξίες.
Επιβεβαιώθηκε η βούληση όλων να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα, την δράση και προσφορά μας στις νέες συνθήκες, αξιοποιώντας την εμπειρία από το προηγούμενο διάστημα, αντλώντας δύναμη από το λαό που μας εκτιμάει και μας στηρίζει.
Αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση της παράταξης με την ανακαταγραφή όλων των μελών της και τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης της στις αρχές Σεπτέμβρη.


Η Γραμματεία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.