Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κωνσταντάτος: Ποδαρικό με υπερβολές και ανακρίβειες.

  1. Στην ομιλία του στην ορκωμοσία, αναφερόμενος ο κ. Κωνσταντάτος στο θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας, ευχαρίστησε δημόσια την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για τη μελέτη …που του ετοίμασε.

Τέτοια μελέτη όμως δεν υπάρχει ακόμη έτοιμη από την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας.

Αν ο κ. Κωνσταντάτος δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ ενός σκαριφήματος (ενός πρόχειρου σχεδίου των πιθανών διαδρομών) και μίας μελέτης τότε λυπούμαστε αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα.

Είναι κακή τακτική, να μετατρέπεις τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα και να λες ότι να’ναι προκειμένου να εντυπωσιάσεις.

  1. Στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο κ. Κωνσταντάτος ευχαριστεί τους επικεφαλής των δυο παρατάξεων της ελάσσονος μειοψηφίας (κ. Βαζαίο και κ. Λιάππη) που του έδωσαν έντιμα συγχαρητήρια για την νίκη και το ξεκίνημά του! Εμείς πάντως δεν ακούσαμε κάτι τέτοιο από τον κ. Λιάππη.

Το πρόβλημα του κ. Κωνσταντάτου σχετικά με το ποιος του δίνει ή όχι συγχαρητήρια καθώς φαίνεται είναι αξεπέραστο.

  1. Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε ο συμπολίτης μας Μίλτος Ευσταθιάδης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό πλειοψηφίας της κ. Δούρου.

Δεν ανακοινώθηκε, σε αντίθεση με άλλους.

Μήπως γιατί δεν ανήκει στο συνδυασμό της προτίμησης του κ. Κωνσταντάτου;

Μήπως γιατί ανήκει στην παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη;

Ή μήπως επειδή είναι ένας απλός εργάτης καθαριότητας στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης;



Προανακρούσματα μιας άλλης νοοτροπίας στην άσκηση της δημόσιας εξουσίας που δίνει βάση στον εντυπωσιασμό αλλά όχι στην ουσία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.