Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Συνεργασίας στους αγιασμούς των σχολείων



Μήνυμα του Χρήστου Κορτζίδη 


«Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υγεία, αισιοδοξία και αντοχή και στους μαθητές της πόλης μας να είναι χαρούμενοι και να αγαπάνε το σχολείο.
Η παράταξή μας, με όσες δυνάμεις  διαθέτει, θα βρίσκεται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας. Για όσες λύσεις μπορούν να δοθούν και εξαρτώνται από τις δυνατότητες του δήμου. Αλλά και για την αναγκαία ανατροπή της πολιτικής που βάζει εμπόδια στη μόρφωση, που στερεί από τη δημόσια εκπαίδευση τους αναγκαίους  πόρους, που μειώνει και απαξιώνει τους εκπαιδευτικούς»
 
Στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης


Εκπρόσωποι της Δημοτικής Συνεργασίας στους αγιασμούς των σχολείων

Οι αιρετοί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Τοπικά Συμβούλια των δύο κοινοτήτων και άλλοι υποψήφιοι, της Δημοτικής Συνεργασίας επισκέφθηκαν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
Τις σχολικές μονάδες επισκέφθηκαν οι: Βασίλης Μπούκας, Τάκης Κοροβέσης, Νίκος Σπυρόπουλος, Τότα Κωνσταντινίδου, Ευδοξία Καλημεράκη, Γεωργία Αδαμίδου,Δημήτρης Σαββίδης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Ζωή Ράικου, Ροιδή Γεωργακάκη, Βαγγέλης Χατζέλλης, Αντρέας Κοντογιώργος, Αντώνης Μωυσίδης και Λίτσα Σωληναραίου.
Ο Χρήστος Κορτζίδης επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, το 3ο Λύκειο Αργυρούπολης και το 1ο Λύκειο Ελληνικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.