Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παράσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ
 
Όπως είναι γνωστό, η διαδικασία ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά βρίσκεται σε κρίσιμη φάση.
Κατά τον προσυμβατικό έλεγχο από το Ζ' Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Σύμβασης για την πώληση του 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ στην Lamda Development του Ομίλου Λάτση, προέκυψε σωρεία παραβιάσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, με αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα της υπογραφής της Σύμβασης.
Η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό», θεωρώντας ότι η απόφαση του Ζ' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση και δεν πρέπει να ανατραπεί, όπως υποστηρίζουν το ΤΑΙΠΕΔ και ο Όμιλος Λάτση, 
καλεί σε παράσταση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 10.00πμ έξω από το Ελεγκτικό Συνέδριο, Τσόχα και Βουρνάζου 4, Μετρό Αμπελόκηποι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.