Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ*


1.Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να αντιμετωπίσει το τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα με ΠΝΠ αλλά με διάλογο - ενημέρωση και νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

2. Γνωρίζουμε τον πόλεμο που ασκείται από ΕΕ - ΔΝΤ και το εγχώριο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στην Ελληνική Κυβέρνηση με σκοπό να υποταχθεί και να συνεχίσει την βαθύτατα αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζονταν πριν.
Πιστεύουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντισταθεί και εάν δεν τις αφήνονται άλλες επιλογές να σταματήσει την πληρωμή του άδικου, επαχθούς και μη βιώσιμου χρέους προς τους "δανειστές", δρομολογώντας ταυτόχρονα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας.
Σε μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η τοπική αυτοδιοίκηση.

3. Θεωρούμε υποκριτικές τις διαμαρτυρίες δυνάμεων της κεντρικής πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, που ενώ μέχρι πρότινος στήριζαν είτε ανέχονταν στην πράξη τις πολιτικές που στραγγάλιζαν κυριολεκτικά τους δήμους, τώρα εμφανίζονται ως δήθεν υπερασπιστές του αυτοδιοίκητου και της οικονομικής τους αυτοτέλειας. Όλοι αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν πράγματα που δεν πιστεύουν.

Αυτό καλούνται και πρέπει να το κάνουν το λαϊκό κίνημα και οι συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

24/4/2015

* Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 24 Απριλίου, καταθέσαμε και ψηφίσαμε το παραπάνω σχέδιο ψηφίσματος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.