Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο κ. Κωνσταντάτος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο FB ότι τα αυτοκόλλητα που τοποθετεί στους κάδους απορριμμάτων η υπηρεσία καθαριότητας, με την ημερομηνία πλυσίματος του κάδου κάποιοι τα σχίζουν σκόπιμα για να ακυρώσουν το έργο και την προσπάθειά του. Και για να μην μείνει καμία απορία ποιους κάποιους εννοεί συμπληρώνει με την πληροφορία ότι αυτοί οι κάποιοι είναι οι ίδιοι που έκαναν θέμα την καλοκαιρινή απασχόληση.

Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια, λοιπόν. Το σχόλιο που παραθέτουμε δεν αφήνει αμφιβολίες για το πώς αντιλαμβάνονται το μήνυμα ορισμένοι πολίτες που διαβάζουν τον τοίχο του κ. Κωνσταντάτου.
Ορισμένοι επισημαίνουν ότι η κόλλα δεν είναι καλή. Μένουν αναπάντητοι. Ο κ. Κωνσταντάτος επεμβαίνει με νέα σχόλια μόνο για να ενισχύσει την ιδέα ότι του γίνεται πόλεμος από "κάποιους".


Στο μεταξύ τα αυτοκόλλητα που τοποθετούνται στους κάδους ξεκολλάνε από μόνα τους είτε γιατί η κόλλα τους δεν είναι καλή, είτε γιατί κολλούνται σε βρώμικη επιφάνεια και δεν πιάνουν ... πάντως όχι γιατί εμείς ή κάποιοι άλλοι κάνουμε δολιοφθορές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.