Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Αντώνης Αλεξόπουλος, ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης, που έχει προσφέρει από διάφορες θέσεις στον πρώην Δήμο Αργυρούπολης και στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και εκλέχτηκε το 2014 δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, παραιτήθηκε για λόγους προσωπικούς όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του.
Αυτό έγινε μετά από συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης. 
Τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ένα νέο και αξιόλογο στέλεχός μας, ο Γιώργος Κοκκίνης, στον οποίο ευχόμαστε να έχει και από τη νέα του θέση, μια δημιουργική θητεία προς όφελος του λαού των πόλεων μας, και γενικότερα.

Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, ο κ. Κωνσταντάτος και ορισμένοι συνεργάτες του, λόγω της γνωστής πολιτικής τους εμπάθειας και κακοήθειας, «έπλεξαν» ολόκληρο παραμύθι για να πλήξουν - όπως νομίζουν - την παράταξή μας.

Ενώ οι ίδιοι είχαν προσπαθήσει να μειώσουν και να σπιλώσουν τον Αντώνη Αλεξόπουλο στις εκλογές του 2014 για την επιλογή του να στηρίξει την παράταξή μας, τώρα σχολιάζουν ότι αυτή διαλύεται και χάνει το τελευταίο έμπειρο στέλεχός της από την Αργυρούπολη.

Ματαιοπονούν. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ έχει αξιόλογα στελέχη από την Αργυρούπολη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και εκτός αυτού. 
Όπως επίσης και στο Ελληνικό.
Έχει ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της από το Σεπτέμβριο του 2014, μέσα από συλλογικές και ουσιαστικές διαδικασίες και αναπτύσσει σταθερά τη δράση και τις παρεμβάσεις τις, εκφράζοντας ένα ισχυρό ρεύμα μέσα στην κοινωνία, εκφράζοντας αρχές και αξίες που έχουν σφυρηλατηθεί στη μακρόχρονη αγωνιστική της παρουσία και προσφορά στις πόλεις μας και ευρύτερα.
Η παράταξή μας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον!

Ας μην "ανησυχεί" ο κ. Κωνσταντάτος και όσοι από τους συνεργάτες του έχουν τα ίδια μυαλά με αυτόν, για την πορεία της παράταξής μας.
Ας ανησυχούν για το δικό τους μέλλον. Ας διδαχτούν από την ιστορία για το ποια είναι η τύχη όσων χαρακτηρίζονται από αλαζονεία, καιροσκοπισμό και έλλειψη αρχών και ηθικών ορίων στην άσκηση της πολιτικής.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.