Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ



Σήμερα η διοίκηση του δήμου προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».

Όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.
Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.

25 Ιανουαρίου 2017

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.